Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Push-berichten actief op xGEN & ZeroWire

3 maart 2016, 11:01

In de Nederlandstalige UltraConnect App voor iOS zijn faciliteiten gemaakt om push-berichten te ontvangen en Geo-fencing en cameraviewingtoe te passen voor de Zerowire en xGen.

Vanaf heden zijn deze push berichten actief via de UltraConnect Cloud voor de xGen en ZeroWire centrales voor iOS smartphones.In eenlater stadium zullen de push-berichten ook voor de NX-595 actief zijn. De UltraConnect App voor Android zal binnenkort beschikbaar komen.

Push-berichten kunnen de klant snel waarschuwen bij alarm/storing of in/uitschakeling!

Geo-fencing is hier een passend voorbeeld van en de nieuwe trend welke voor u van groot belang is om meerwaarde te creren aan uw xGen en/of ZeroWire installaties. Met Geo-fencing is het mogelijk om de locatie van de xGen of Zerowire vast te leggen in uw mobiel. Wanneer uw mobiel zich dan binnen of buiten een straal van 300m van de centrale bevindt, kunnen allerlei scenario's gestart worden, zoals bijv. een waarschuwing dat de centrale niet is ingeschakeld, de verlichting aan/uit laten gaan, de temperatuur in huis verlagen etc.

Een andere nieuwe mogelijkheid op de UltraConnect App is het live bekijken van camerabeelden of beelden koppelen aan een gebeurtenis. Hiervoor dienen wel de nieuwe camera's NetworX TVW-1120 en TVW-1121, aangesloten te worden op de Zerowire of xGen.

Met de push-berichten, Geo-fencing en cameraviewing liggen er ongekende en nieuwe mogelijkheden binnen handbereik voor uw klanten.

Vraag uw accountmanager om een demonstratie of installeer zelf de UltraConnect App.

xGen Push-berichten

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.