Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kosteloos ACC 7 upgrade

16 december 2019, 12:00

 
Kosteloos ACC 7 upgrade

Met de release van Avigilon Control Center (ACC) 7.4-software, kondigt Avigilon tevens aan dat ACC versie 6  software haar End-of-Life cyclus heeft bereikt. Dit zijn de belangrijke datums voor het End-of-Life van ACC 6:

• Einde verkoop: men kan ACC 6-licenties kopen tot 31 december 2020
• Einde ondersteuning: Avigilon ondersteunt ACC 6 tot 30 september 2021

Daarnaast kondigt Avigilon de einddatum aan voor de huidige tijdelijke ACC 7 gratis upgrade-incentive die werd aangekondigd bij de lancering van ACC 7. Heeft u softwarelicenties gekocht in de volgende scenario's, dan komt u in aanmerking voor de gratis upgrade naar de ACC 7:

• ACC 6-kanaallicenties gekocht na 15 november 2018 tot en met 31 december 2019
• Upgrade-licenties voor ACC 5-naar-6-versies gekocht na 4 oktober 2018 tot en met 31 december 2019

Deze upgrade-incentive is voor een beperkte tijd beschikbaar en voor alle nieuwe aankopen na 31 december 2019 is een betaalde upgrade naar ACC 7 vereist. Alle reeds aangeschafte en in aanmerking komende licenties behouden hun recht voor een upgrade na deze datum.

ACC 7.4 is de nieuwste en meest geavanceerde versie van de video management software, speciaal ontwikkeld om de interactie en omgevingsbewustzijn tussen de gebruikers en de software te transformeren.

Het maakt gebruik van de volgende generatie videoanalyses van onze H5A-cameralijn en vergroot de mogelijkheden van de Avigilon Appearance Search ™ -technologie met de mogelijkheid om te zoeken op voertuigbeschrijving, inclusief voertuigkleur en subtype.

Upgrade nu naar ACC 7.4 om te profiteren van deze nieuwe verbeteringen!

We hebben twee belangrijke EOL-aankondigingen om met u te delen.

Avigilon Control Center (ACC) Mobile 2-app

De ACC ™ Mobile 2-app wordt binnenkort EOL. De app blijft beschikbaar voor downloaden in de Apple App Store en Google Play tot 28 februari 2020, maar wordt uit de Store verwijderd en wordt na die datum niet meer ondersteund.
De vervangende oplossing, de ACC Mobile 3-app, is beschikbaar voor klanten met ACC 6- of ACC 7-systemen.

ACC Mobile 3 heeft verschillende verbeteringen ten opzichte van de oude ACC Mobile 2-app, waaronder een moderne interface die is verbeterd voor het ontvangen en reageren op mobiele meldingen, een opgenomen tijdlijn voor het beoordelen van opgenomen video, overlays met analytische selectiekaders bij het bekijken van video van Avigilon-camera's met zelflerende video analyse of video-analyse van de volgende generatie en tweeweg audio-ondersteuning. Merk op dat sommige functies een minimale ACC-versie vereisen en dat op de ACC-servers het onderdeel ACC Web Endpoint moet zijn geïnstalleerd.

Raadpleeg de ACC Mobile 3-migratiehandleiding voor meer informatie over migratie vanuit de oude ACC Mobile 2-app .

Neem voor technische vragen contact met ons op.

 

Canon 28 mm f / 1.8 lens voor H4 Pro

De firma Canon heeft een lens van onze prijslijst stopgezet zonder een alternatief als vervanging aan te bieden. De Canon 28 mm f / 1.8-lens is een veelgebruikte lens bij onze H4 Pro-camera's.

Op dit moment hebben we geen directe vervanging en raden we aan de Avigilon-prijslijst te raadplegen voor H4 Pro-compatibele opties en een vergelijkbare lens te selecteren die de vereiste prestaties levert.

Avigilon blijft het hierboven genoemde stopgezette product ondersteunen tot 31 december 2020. Raadpleeg de EOL-kennisgeving voor meer informatie.

Neem voor technische vragen contact met ons op.

 
© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.