Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco distributeur Secure Logiq

27 mei 2019, 14:00

Met trots kondigen wij aan dat Lobeco Fire + Security de Benelux distributeur is geworden van Secure Logiq.

Secure Logiq is 's werelds toonaangevende producent van ultra high performance HD-videoservers en is volledig toegespitst op de ontwikkeling van geavanceerde videodata verwerking en opslagtechnologie voor de video surveillance industrie.

Sinds 2011 ontwikkelt Secure Logiq het ontbrekende stukje van de HD-video surveillance puzzel, servers die speciaal zijn ontworpen voor HD-surveillance. Een nieuw concept in de video surveillance industrie waarbij een team van technische experts meer dan 60 jaar ervaring heeft met zowel IP CCTV als servers. Secure Logiq concentreert zich op het leveren van producten met de grootste opslagcapaciteit, de snelste en beste prestaties op het gebied van HD-videoverwerking en opslagtechnologie.

Het productassortiment van Secure Logiq omvat workstations, HD servers  en Client Stations waarmee video surveillance systemen kunnen worden geoptimaliseerd. De Secure Logiq productenrange is scherp geprijsd en zijn geschikt voor kleine, middelgrote tot grote toepassingen.

Wilt u meer informatie? 
Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling:
T: 056- 78 20 20 of per mail: info@lobeco.be

 

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.