Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco zorgt voor langdurige spanning...

20 april 2016, 11:01

Vanaf heden is Lobeco volwaardig distributeur van Socomec UPS oplossingen in de Benelux. Socomec is sinds 1922 fabrikant van hoogwaardige elektrische apparatuur en heeft haar sporen verdient in zowel bedrijfskritische stroomvoorziening als ook in vermogensregeling, zonne-energie en energie-efficientie.

Met een steeds grotere vraag naar energie stijgt ook het risico op stroomuitval. U kunt uw beveiligingsapparatuur hier tegen beschermen door het plaatsen van een UPS. Een UPS neemt in geval van stroomuitval, de energievoorziening van kritische apparatuur voor een bepaalde tijd over. Dit kan zijn voor korte spanningsdippen tot langdurige stroomstoringen.

Tevens is uw apparatuur beveiligd tegen spanningspieken en onregelmatigheden (bijv. blikseminslag).

 


Socomec UPS Oplossing

Voor elke situatie een juiste oplossing!

Van eenvoudige thuisoplossingen tot complexe zakelijke systemen, voor elke situatie is een specifieke oplossing mogelijk. Vermogens van 600VA tot meer dan 11kVA zijn beschikbaar.

Enkele toepassingen:

  • Sluit uw Hikvision PoE recorder aan op een UPS en uw volledige systeem blijft werken bij stroomuitval. Zo mist u geen kritische opnames.
  • Gebruik een UPS om uw router te voorzien van backup-spanning. Bij stroomuitval beschikt u nog steeds over WiFi en blijft uw doormelding via IP gewoon bestaan.
  • Bescherm uw bedrijfsserver tegen spanningspieken en stroomuitval. Een UPS is hiervoor de ideale oplossing.

Onlangs is ons volledige verkoopteam getraind om u van de juiste informatie te kunnen voorzien. Zij kunnen u advies geven welke UPS toe te passen.

© 2018 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.