Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuw beveiligingsbeleid veranderd camera instellingen

15 januari 2020, 12:00

Beveiliging is een topprioriteit voor Avigilon. Avigilon zorgt ervoor dat uw klanten worden beschermd met het beveiligingsbeleid dat is afgestemd op branchevoorschriften en best practices.

Dit is een vriendelijke herinnering dat Avigilon wijzigingen in de standaardreferenties op alle camera's heeft doorgevoerd die van invloed zijn op het installatieproces van nieuwe Avigilon-camera's.

• Vanaf 1 januari 2020 produceert Avigilon camera's zonder ‘Standaardgebruiker’ (Default User).
• De camera heeft een beperkte functionaliteitstoestand (geen videostream, instellingen kunnen niet worden gewijzigd) totdat de klant de eerste ‘Gebruiker’ (gebruikersnaam en wachtwoord) instelt.
• Vanwege verschillende voorraadniveaus van Avigilon’s camera's, wordt er vanaf 1 januari 2020 een combinatie van camera's verzonden die de oude gegevens en de nieuwe manier van verbinden ondersteunt. Dit gaat door totdat de oude voorraad voor elk model is uitverkocht bij Avigilon.

Deze wijziging is van invloed op de workflow van de meeste klanten, die Avigilon beperkt met nieuwe ondersteunende Avigilon Control Center (ACC) -software, Avigilon Blue ™ -platform en releases van Camera Configuration Tool. Voor camera’s met de nieuwere firmware-build, hebben klanten drie opties om de gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen bij de eerste verbinding:

• Web interface van de camera * of via USB Wifi-adapter (op ondersteunde modellen)
• Camera Configuration Tool v1.4.4 en hoger *
• ACC 7.4 en ACC 6.14.12, Avigilon Blue 2.22.6

* VMS-gebruikers van een ander merk moeten de eerste gebruiker op de camera instellen door toegang te krijgen tot de WebUI van de camera of Camera Configuration Tool v1.4.4 (of later) voordat ze verbinding kunnen maken via ONVIF.


© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.