Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Vele noviteiten bij Lobeco tijdens New Security!

Version française

Tijdens de New Security beurs op 13 + 14 februari te Leuven zullen wij op verschillende noviteiten onder de aandacht brengen, zoals een nieuwe brandmeldcentrale van Teletek, de nieuwste beveiligingscentrale Lares 4.0 van Ksenia en het draadloze inbraakdetectiesysteem ZeroWire. Wij kijken er naar uit jullie te mogen verwelkomen op Lobeco stand 4.6. 

Teletek
De Iris brandmeldcentrale is een adresseerbare brandmeldcentrale in zwarte metalen behuizing met een standaard 1 lus en uitbreidbaar tot 4 lussen voor geadresseerde melders/modules. De bediening van het systeem is zeer eenvoudig middels een aanraakscherm en een LED indicatie voor de zones. De centrale heeft eveneens een interne klok met uitgebreide dag-/nachtinstellingen. Met het speciale algoritme kan het alarm in 2 stappen worden verwerkt waardoor valse alarmen tot een minimum gereduceerd worden. Speciaal voor deze brandmeldcentrale is een IRIS PS72 noodstroomvoeding ontworpen. Deze voeding is geplaatst in een metalen kast en kan als een modulaire unit onder de centrale worden geplaatst. Het geheel is EN54 gecertificeerd. 

Ksenia Lares 4.0
De nieuwe lares 4.0 beveiligingscentrales, 16 tot 644 zones, zijn de centrales die de meest geavanceerde en betrouwbare oplossing geven voor het nieuwe digitale tijdperk (IoT) met inbraakbeveiliging, CCTV, toegangscontrole en home & gebouwen automatisering. De nieuwe 4.0 hardware zorgt ervoor dat de centrale sneller is, meer zones, uitgangen en partities heeft en alles vastlegt in een groot logboek. Voor het programmeren is geen apart softwarepakket meer nodig. Dit kan namelijk met de Ksenia Pro App, webbrowser of Ksenia SecureWeb. Voor de Lares 4.0 is een nieuwe zeer gebruiksvriendelijke eindgebruikers Lares 4.0 App met sliding browser beschikbaar.

Zerowire, slimme beveiliging!
De ZeroWire inbraakbeveiligingscentrale is de perfecte draadloze oplossing voor de particuliere markt en voor iedereen die affiniteit heeft met design. De Zerowire is eenvoudig te bedienen en makkelijk te beheren. Bediening kan uiteraard ook met de smartphone. Bekabeling, hak- en breekwerk zijn voltooid verleden tijd, draadloze componenten waarborgen een mooie installatie. De UltraSync App maakt het mogelijk om alle beschikbare bedienfuncties van de ZeroWire via smartphone of tablet uit te voeren. De meest recente ZWave-technologie laat toe om ZeroWire draadloos te verbinden met ZWave-gecertificeerde componenten. Daardoor is praktisch elke sturing realiseerbaar.  Zo kan via de app het licht worden in- of uitgeschakeld of gedimd, is de thermostaat te bedienen en kan zelfs op afstand de voordeur worden geopend. U vraagt, het systeem draait!

Xgen Inbraakcentrales
xGen centrales zijn dé inbraakcentrales voor de professionele zakelijke markt, waarbij gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit voorop staat. De centrale is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen, waardoor de centrale in nagenoeg ieder bedrijf of huis kan worden ingezet. Alle xGen centrales beschikken over alle moderne features die vandaag de dag van u worden gevraagd, zonder de keuringen en certificatie uit het oog te verliezen. De xGen kan op maar liefst 5 verschillende manieren worden bediend, beheerd of geprogrammeerd. Middels een NX-1820 touchscreen bediendeel, via het softwareprogramma DLX900 en dankzij de geintegreerde IP-aansluiting via de webserver, App of Cloud.

Network Optix
Het NetworkOptix VMS (Nx Witness) is een gebruikersvriendelijk en eindeloos uitbreidbaar, open IP Video Management platform, waarmee gebruikers uiterst snel videobeelden kunnen bekijken, opnemen en IP-camera’s kunnen beheren. NX Witness is te integreren met systemen en apparaten van derden. Verder biedt NX-Witness dewarping op elke fish-eye camera en een volledig flexibele beeldlayout. Met Nx Witness kunnen gebruikers op maat gemaakte netwerkvideo-oplossingen creëren voor elk type project en geschikt voor elk apparaat.

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.