Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Opleidingscentrum

Om klanten optimaal wegwijs te maken in technisch complexe systemen worden er regelmatig trainingen gehouden. Deze vinden plaats in de Lobeco kantoren te Wevelgem.

Opleidingen die niet vermeldt zijn in de kalender kunnen altijd voorzien worden op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 056/78 20 20 of via mail.

Meer informatie

Voor in te schrijven gelieve een mail te sturen naar info@lobeco.be met u naam, firmanaam, type opleiding en datum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 056/78.20.20 of via mail op: info@lobeco.be.

Opleidingen starten 's morgens om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur, over de middag is er een broodjeslunch voorzien.

Data Opleidingen 2019:

November

December

Januari

Ksenia Lares 4.0 - Nederlands

Op aanvraag

Op aanvraag

Ksenia Lares 4.0 - Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

23

ZeroWire - Nederlands

Op aanvraag

Op aanvraag

ZeroWire - Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

NXG - Nederlands

19

Op aanvraag

14

NXG - Frans

21

Op aanvraag

16

Hikvision - Nederlands

Op aanvraag

Op aanvraag

Hikvision - Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Teletek - Nederlands
(9u-13u)

5

Op aanvraag

Teletek - Frans
(9u-13u)

7

Op aanvraag

Avigilon - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Tiandy - Nederlands of Frans
(9u-13u)

Op aanvraag

Op aanvraag

Network Optix - Nederlands of                                Frans (9u-12u)

Op aanvraag

Op aanvraag

Ligowave - Nederlands of Frans
(13u-16u)

Op aanvraag

Op aanvraag

Dinec - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

NX Experts - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

RACS 5 - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Cursus Ksenia Lares 4.0

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de Ksenia Lares 4.0 centrales en de basis uitbreidingsmodules aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van systemen en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een Ksenia Lares 4.0 Kit (KS-LARES 4.0-16-SM + KS-ERGO)

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, klavieren en de basis uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €250 incl. KSENIA LARES 4.0 KIT (centrale: KS-LARES 4.0-16-SM + klavier: KS-ERGO)  Schrijf je hier in!

Cursus NXG

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de NXG centrales en de basis uitbreidingsmodules aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van systemen en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook het draadloos gedeelte + de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een NXG kit (NXG-64IP + NXG-1820)

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, klavieren en de basis uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €250 incl. NXG kit (centrale: NXG-64IP + klavier: NXG-1820)  Schrijf je hier in!

Cursus NX

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de NetworX centrales aan bod. Deze opleiding voorziet in de voormiddag een overizcht van de centrale en de klavieren.In de namiddag komen enkele uitbreidingsmodules aan bod, zoals de NX-596E & de NX-507. En tot slot wordt de programmatie software erbij betrokken om de cursist op weg te helpen met de DL-900.

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de centrale & de uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem te bekabelen, op te starten en te programmeren.

Voorkennis: algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €75/persoon   Schrijf je hier in!

Cursus ZeroWire

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de ZeroWire centrale aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van het system en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook het draadloos gedeelte + Z-Wave Domotica modules + de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een ZeroWire kit.

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, draadloze elementen + Z-Wave. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (detectietechnologie, zonetypes ...)

Kostprijs: €250 incl. ZeroWire kit (centrale: ZW-6404 + draadloos magneetcontact RF-DC101-K4 + draadloze zender: RF-KF101-K4)    Schrijf je hier in!

Hikvision (IP/TurboHD)

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Hikvision gamma aan bod. Overzicht van het gamma (Turbo HD en IP), basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: in deze cursus wordt de programmatie DVR/NVR/camera's Hikvision uitgebreid bekeken alsook de configuratie op netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een systeem op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS.

Voorkennis: basiskennis CCTV, IP

Kostprijs: GRATIS   Schrijf je hier in!

Avigilon Level 1 en Level 2 opleiding

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Avigilon gamma aan bod. Overzicht van het gamma, basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Ook wordt er stilgestaan bij het projecteren (productkeuze en berekenen) van Avigilonsystemen aan de hand van de System Design Tool.

Doelstelling: in deze cursus wordt de configuratie van de Avigilon camera's en Avigilon Control Center 5 uitgebreid bekeken alsook de configuratie op het netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een volledig Avigilon systeem (camera's + recorders) op te bouwen en volledig te configureren. Na het voltooien van een Level 1 en Level 2 examen bent u Avigilon gecertificeerd. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS 64bit.

Voorkennis: basiskennis CCTV/CCTV IP

Kostprijs: €100/persoon (max. 3 personen per bedrijf)   Schrijf je hier in!

Tiandy (IP)

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Tiandy IP gamma aan bod. Overzicht van het gamma, basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: in deze cursus wordt de programmatie NVR/camera’s Tiandy uitgebreid bekeken alsook de configuratie op netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een systeem op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS.

Voorkennis: basiskennis CCTV, IP   Schrijf je hier in!

Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

Fire Teletek

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Teletek gamma aan bod. Zowel het conventionele al adresseerbare gamma komen aan bod.

Opstart en programmatie zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: zelfstandig een opstart en programmatie van een Teletek brandcentrale tot een goed einde brengen. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC.

Voorkennis: basiskennis brand

Kostprijs: €75/persoon   Schrijf je hier in!

Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

NetworkOptix

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het NetworkOptix gamma aan bod. Overzicht van de licentiestructuur, opbouw van het VMS platform, basisprogrammatie,… zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Ook wordt er stilgestaan bij het projecteren (productkeuze en berekenen) van de nodige hardware aan de hand van de NX System Calculator.

Doelstelling: in deze cursus wordt de configuratie NXWitness VMS uitgebreid bekeken alsook het correct berekenen van de juiste hardware voor server en client. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een volledig NXWitness VMS op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS 64bit.

Voorkennis
: basiskennis CCTV/CCTV IP

Kostprijs: Gratis   Schrijf je hier in!Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

LigoWave

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het LigoWave gamma aan bod. Overzicht van de producten, basisprogrammatie (PTP, PTMP),… zijn een vast onderdeel van deze opleiding met wireless producten. Ook wordt er stilgestaan bij het projecteren (productkeuze en berekenen) van de nodige hardware.

Doelstelling: in deze cursus wordt de configuratie LigoDLB uitgebreid bekeken voor PTP en PTMP. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een wireless LigoWave link op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS 64bit.

Voorkennis
: IP

Kostprijs
: Gratis   Schrijf je hier in!

Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

© 2019 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.