Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Opleidingscentrum

Om klanten optimaal wegwijs te maken in technisch complexe systemen worden er regelmatig trainingen gehouden. Deze vinden plaats in de Lobeco kantoren te Wevelgem.

Meer informatie

Voor in te schrijven gelieve een mail te sturen naar info@lobeco.be met u naam, firmanaam, type opleiding en datum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 056/78.20.20 of via mail op: info@lobeco.be.

Opleidingen starten 's morgens om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur, over de middag is er een broodjeslunch voorzien.

Data Opleidingen 2018:

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

NX - Nederlands
NX - Frans
ZeroWire - Nederlands

18

27

ZeroWire - Frans

20

29

NXG - Nederlands                         03

02

11

NXG - Frans                         05

04

13

Hikvision - Nederlands

06

Hikvision - Frans

08

Avigilon - Nederlands

13

Avigilon - Frans

15

Tiandy - Nederlands
(9u-13u)

16

Tiandy - Frans
(9u-13u)

18

Teletek - Nederlands
(9u-13u)

09

18

Teletek - Frans
(9u-13u)

11

20

Optix - Nederlands

19

04

Optix - Frans

25

06

Ligowave - Nederlands

19

04

Ligowave - Frans

25

06

Dinec - Nederlands

20

Dinec - Frans

22

--------------------------------------------------------------------------------

Cursus NXG

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de NXG centrales en de basis uitbreidingsmodules aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van systemen en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook het draadloos gedeelte + de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een NXG kit (NXG-64IP + NXG-1820)

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, klavieren en de basis uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €250 incl. NXG kit (centrale: NXG-64IP + klavier: NXG-1820)

--------------------------------------------------------------------------------

Cursus NX

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de NetworX centrales aan bod. Deze opleiding voorziet in de voormiddag een overizcht van de centrale en de klavieren.In de namiddag komen enkele uitbreidingsmodules aan bod, zoals de NX-596E & de NX-507. En tot slot wordt de programmatie software erbij betrokken om de cursist op weg te helpen met de DL-900.

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de centrale & de uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem te bekabelen, op te starten en te programmeren.

Voorkennis: algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €75/persoon

--------------------------------------------------------------------------------

Cursus ZeroWire

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de ZeroWire centrale aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van het system en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook het draadloos gedeelte + Z-Wave Domotica modules + de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een ZeroWire kit.

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, draadloze elementen + Z-Wave. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (detectietechnologie, zonetypes ...)

Kostprijs: €250 incl. ZeroWire kit (centrale: ZW-6404 + draadloos magneetcontact RF-DC101-K4 + draadloze zender: RF-KF101-K4)

--------------------------------------------------------------------------------

Hikvision (IP/TurboHD)

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Hikvision gamma aan bod. Overzicht van het gamma (Turbo HD en IP), basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: in deze cursus wordt de programmatie DVR/NVR/camera's Hikvision uitgebreid bekeken alsook de configuratie op netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een systeem op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS.

Voorkennis: basiskennis CCTV, IP

Kostprijs: GRATIS

--------------------------------------------------------------------------------

Avigilon Level 1 en Level 2 opleiding

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Avigilon gamma aan bod. Overzicht van het gamma, basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Ook wordt er stilgestaan bij het projecteren (productkeuze en berekenen) van Avigilonsystemen aan de hand van de System Design Tool.

Doelstelling: in deze cursus wordt de configuratie van de Avigilon camera's en Avigilon Control Center 5 uitgebreid bekeken alsook de configuratie op het netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een volledig Avigilon systeem (camera's + recorders) op te bouwen en volledig te configureren. Na het voltooien van een Level 1 en Level 2 examen bent u Avigilon gecertificeerd. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS 64bit.

Voorkennis: basiskennis CCTV/CCTV IP

Kostprijs: €100/persoon (max. 3 personen per bedrijf)

--------------------------------------------------------------------------------

Tiandy (IP)

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Tiandy IP gamma aan bod. Overzicht van het gamma, basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: in deze cursus wordt de programmatie NVR/camera’s Tiandy uitgebreid bekeken alsook de configuratie op netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een systeem op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS.

Voorkennis: basiskennis CCTV, IP

Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

--------------------------------------------------------------------------------

Fire Teletek

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Teletek gamma aan bod. Zowel het conventionele al adresseerbare gamma komen aan bod.

Opstart en programmatie zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: zelfstandig een opstart en programmatie van een Teletek brandcentrale tot een goed einde brengen. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC.

Voorkennis: basiskennis brand

Kostprijs: €75/persoon

Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

--------------------------------------------------------------------------------

© 2018 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.