Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Opleidingscentrum

Om klanten optimaal wegwijs te maken in technisch complexe systemen worden er regelmatig trainingen gehouden. Deze vinden plaats in de Lobeco kantoren te Wevelgem.

Opleidingen die niet vermeldt zijn in de kalender kunnen altijd voorzien worden op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op 056/78 20 20 of via mail.

Meer informatie

Voor in te schrijven gelieve een mail te sturen naar info@lobeco.be met u naam, firmanaam, type opleiding en datum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op 056/78.20.20 of via mail op: info@lobeco.be.

Opleidingen starten 's morgens om 09:00 uur en eindigen rond 17:00 uur, over de middag is er een broodjeslunch voorzien.

Data Opleidingen 2020:

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Ksenia Lares 4.0 - Nederlands

Op aanvraag

11

10

21

26

23

Ksenia Lares 4.0 - Frans

23

13

12

23

28

25

ZeroWire - Nederlands

Op aanvraag

18

Op aanvraag

28

Op aanvraag

Op aanvraag

ZeroWire - Frans

Op aanvraag

20

Op aanvraag

30

Op aanvraag

Op aanvraag

NXG - Nederlands

14

Op aanvraag

3

Op aanvraag

12

Op aanvraag

NXG - Frans

16

Op aanvraag

5

Op aanvraag

14

Op aanvraag

Hikvision - Nederlands
(9u-13u)

Op aanvraag

25

Op aanvraag

Op aanvraag

5

Op aanvraag

Hikvision - Frans
(9u-13u)

Op aanvraag

27

Op aanvraag

Op aanvraag

7

Op aanvraag

Teletek - Nederlands
(9u-13u)

Op aanvraag

Op aanvraag

24

Op aanvraag

19

Op aanvraag

Teletek - Frans
(9u-13u)

Op aanvraag

Op aanvraag

26

Op aanvraag

21

Op aanvraag

Avigilon - Nederlands

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

14

Op aanvraag

Op aanvraag

Avigilon - Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

16

Op aanvraag

Op aanvraag

Network Optix -Nederlands (9u-12u)

Op aanvraag

Op aanvraag

17

Op aanvraag

Op aanvraag

16

Network Optix - Frans
(9u-12u)

Op aanvraag

Op aanvraag

19

Op aanvraag

Op aanvraag

18

Dinec - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

NX Experts - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

RACS 5 - Nederlands of Frans

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Cursus Ksenia Lares 4.0

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de Ksenia Lares 4.0 centrales en de basis uitbreidingsmodules aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van systemen en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een Ksenia Lares 4.0 Kit (KS-LARES 4.0-16-SM + KS-ERGO-S-WHITE)

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, klavieren en de basis uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €250/persoon incl. KS-LARES 4.0-KIT 3  (centrale: KS-LARES 4.0-16-BO + klavier: KS-ERGO-S-WHITE + behuizing: KS-LARES BOX + Batterij 12V/7Ah)  Schrijf je hier in!

Cursus NXG

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de NXG centrales en de basis uitbreidingsmodules aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van systemen en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook het draadloos gedeelte + de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een NXG kit (NXG-64IP + NXG-1820)

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, klavieren en de basis uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €225/persoon incl. NXG-KIT2 (centrale: NXG-64IP-SM + klavier: NXG-1820-EUR)  Schrijf je hier in!

Cursus NX

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de NetworX centrales aan bod. Deze opleiding voorziet in de voormiddag een overizcht van de centrale en de klavieren.In de namiddag komen enkele uitbreidingsmodules aan bod, zoals de NX-596E & de NX-507. En tot slot wordt de programmatie software erbij betrokken om de cursist op weg te helpen met de DL-900.

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de centrale & de uitbreidingsmodules. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem te bekabelen, op te starten en te programmeren.

Voorkennis: algemene inbraakopleiding (weerstandconfiguratie, detectietechnologie, ...)

Kostprijs: €200/persoon   Schrijf je hier in!

Cursus ZeroWire

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van de ZeroWire centrale aan bod. Overzicht van het gamma, opstart methodes, update van het system en programmatie via PC / Cloud / webpagina / klavier zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Iedere module wordt na een theoretische uitleg zelf praktisch getest door de cursist. Ook het draadloos gedeelte + Z-Wave Domotica modules + de werking van de applicatie wordt niet vergeten.

Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname en een ZeroWire kit.

Doelstelling: in deze cursus wordt vooral de nadruk gelegd op de programmatie (met PC) van de centrale, draadloze elementen + Z-Wave. Na het voltooien van deze opleiding dient u in staat te zijn een systeem op te bouwen en te programmeren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7.

Voorkennis: basiskennis algemene inbraakopleiding (detectietechnologie, zonetypes ...)

Kostprijs: €380/persoon incl. ZeroWire kit 2 (centrale: ZW-6404 + draadloos magneetcontact RF-DC101-K4 + draadloze zender: RF-4041-07-2 + 3G module ZW-7000 + draadloze PIR PET detector RF-EV1012PI-K4 en een montage beugel voor de ZeroWire)    Schrijf je hier in!

Hikvision (IP/TurboHD)

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Hikvision gamma aan bod. Overzicht van het gamma (Turbo HD en IP), basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: in deze cursus wordt de programmatie DVR/NVR/camera's Hikvision uitgebreid bekeken alsook de configuratie op netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een systeem op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS.

Voorkennis: basiskennis CCTV, IP

Kostprijs: GRATIS   Schrijf je hier in!

Avigilon Level 1 en Level 2 opleiding

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Avigilon gamma aan bod. Overzicht van het gamma, basisprogrammatie, netwerkconfiguratie (wat is een IP adres, subnet,...) zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Ook wordt er stilgestaan bij het projecteren (productkeuze en berekenen) van Avigilonsystemen aan de hand van de System Design Tool.

Doelstelling: in deze cursus wordt de configuratie van de Avigilon camera's en Avigilon Control Center 5 uitgebreid bekeken alsook de configuratie op het netwerk. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een volledig Avigilon systeem (camera's + recorders) op te bouwen en volledig te configureren. Na het voltooien van een Level 1 en Level 2 examen bent u Avigilon gecertificeerd. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS 64bit.

Voorkennis: basiskennis CCTV/CCTV IP

Kostprijs: €530/persoon incl. 2.0C-H5A-BO1-IR Bullet Camera   Schrijf je hier in!

Fire Teletek

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het Teletek gamma aan bod. Zowel het conventionele al adresseerbare gamma komen aan bod.

Opstart en programmatie zijn een vast onderdeel van deze opleiding.

Doelstelling: zelfstandig een opstart en programmatie van een Teletek brandcentrale tot een goed einde brengen. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC.

Voorkennis: basiskennis brand

Kostprijs: €299/persoon incl. Adresseerbare centrale SIMPO + sokkel SENSOIRIS B124 + Analoog adresseerbare optische detector met isolator SENSOIRIS S130 IS + Adresseerbare drukknop met isolator SENSOIRIS MCP 150   Schrijf je hier in!

Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

NetworkOptix

Tijdens deze cursus komen de verschillende aspecten van het NetworkOptix gamma aan bod. Overzicht van de licentiestructuur, opbouw van het VMS platform, basisprogrammatie,… zijn een vast onderdeel van deze opleiding. Ook wordt er stilgestaan bij het projecteren (productkeuze en berekenen) van de nodige hardware aan de hand van de NX System Calculator.

Doelstelling: in deze cursus wordt de configuratie NXWitness VMS uitgebreid bekeken alsook het correct berekenen van de juiste hardware voor server en client. Na het voltooien van deze opleiding bent u in staat een volledig NXWitness VMS op te bouwen en volledig te configureren. Voor deze cursus dient u in het bezit te zijn van een PC met min. Windows 7 OS 64bit.

Voorkennis
: basiskennis CCTV/CCTV IP

Kostprijs: €150/persoon incl. 4MP Colorvu Turret camera DS-2CD2343G0-I-2.8MM + Nx Witness Pro Recording Licentie L01-NXWI  Schrijf je hier in!Van 9u tot 13u met broodjeslunch.

RACS5

Roger heeft meer dan 25 jaar ervaring op gebied van design, productie en verkoop van electronische alarmsystemen. Roger heeft hoge betrouwbaarheid en functionaliteit bevestigd in duizenden succesvol geïmplementeerde installaties. Demo, overzicht van de producten, opstart methodes, update van de systemen en programmeren via de PC zijn een vast onderdeel van deze training. Ook de werking van de App Viso Mobile komt aan de orde.

Kostprijs: €200/persoon incl. RACS5, 2-deurs kit (MC16-PAC-2-KIT) + Mifare buitenlezer voor RACS5 (MCT80M)

UltraSync, NX-595,...

Kostpprijs: €99/persoon incl. Module TCP/IP + 3G pour NX, UltraSync, carte SIM incl. (NX-596E-SIM)

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.