Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Project Ondersteuning: meer dan verkoop alleen!

We doen wat we beloven

Het lijkt een open deur..onze klanten moeten er vanuit kunnen gaan dat we doen wat we beloven. Het wordt ook vaak snel gezegd. Maar je gaat wel een verantwoordelijkheid aan, een verplichting waar je aan moet voldoen. Althans. Dat is de vertaling die Lobeco geeft aan het begrip Service; op elk moment alle ondersteuning bieden die de installateur nodig heeft.

Projectbureau

Lobeco verleent daarbij absoluut niet louter en alleen projectmatige diensten. De ondersteuning is veel breder. De installateur bepaalt zelf de support op maat, welke onderdelen hij afneemt. Waardoor hij (op zijn beurt) weer snel een oplossing kan bieden aan zijn eigen klanten. De Lobeco projectleiders van het projectbureau kunnen ingehuurd worden om de installateur te ondersteunen bij de totstandkoming van een totaalproject. Materiaal aanschaffen, stukje projectbegeleiding en ingebruikstelling, alles van a tot z geregeld.

Inbedrijfstellen

Verder biedt Lobeco een telefonische helpdesk, een professionele RMA afhandeling, assemblage en een team technische medewerkers, die in heel Belgiƫ actief zijn om klanten de service te geven die ze nodig hebben, Dat varieert van ondersteuning bij inbedrijfstelling van installaties, tot onderhouden en reparatiediensten. Daarnaast beschikt Lobeco over een eigen opleidingscentrum.


Project Ondersteuning

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.