Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Retail

Casus

Veel retailers hebben last van fraude en derving. In een branche waar de marges laag zijn en de omloop snelheid hoog, kan het effectief bestrijden van fraude en derving het verschil betekenen tussen winst en verlies. Een goede oplossing voor dit probleem is derhalve dan ook zeer welkom.

Oplossing

Lobeco heeft een oplossing voor de Retail branche waarmee interne fraude en derving kan worden gesignaleerd en bestreden. Dit kan door het koppelen van een aantal sensoren, speciale datamining camera en de point of sales (POS) informatie aan onze oplossing.

De software is volledig webbased en kan op elke werkplek vanaf het hoofdkantoor worden geraadpleegd. De software heeft een uitgebreide grafische cockpitfunctie. Zo kan er in één oogopslag worden gestuurd op de vooraf voor de organisatie vastgelegde KPIs. In een paar muisklikken kan worden ingezoomd op de transacties waarbij de kassabon op het scherm kan worden bekeken. Hierbij kan weer het beeld worden beken en 10 transacties ervoor en erna. Verder bieden wij u marketing rapportage aan in overzichtelijke modellen met daarin het aantal bezoekers, de tijden, man of vrouw en hoelang en vooral waar de bezoeker zich heeft begeven binnen uw winkel zijn. Deze gegevens worden periodiek en maat gebonden aan u per toegestuurd. Dus alles vanuit uw winkel is hiermee 24/7 in een handzaam overzicht beschikbaar.

Deze krachtige oplossing maakt snel en efficiënt opsporen mogelijk!

Deze oplossing is zeer schaalbaar van opzet en daarmee geschikt voor de KMO-er tot en met ketens met meerdere filialen, waarbij op het hoofdkantoor of op een vestiging fraudeonderzoek kan worden gedaan. De software is een aantoonbaar hulpmiddel bij fraudeonderzoek, waarbij beelden en winkel informatie in één oogopslag kunnen worden bekeken.Immers u weet het beste wat er klopt en niet klopt in uw winkels.

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.