Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lobeco Fire + Security

Lobeco Fire + Security verkoopt kwalitatieve producten, diensten en totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiliging en zorg aan installateurs, integratoren en ICTers. Bovendien heeft Lobeco een eigen afdeling support voor maatwerk oplossingen, reparatie en vervanging van bestaande systemen. Verder ondersteunt Lobeco de klant met uitgebreide projectbegeleiding, inbedrijfstellen, trainingen, marketinghulp, een telefonische helpdesk en een snelle levering van producten uit voorraad.

Lobeco Fire + Security heeft door specialistische kennis, ervaring en innovatie gezorgd voor vooraanstaande richtlijnen en nieuwe producten in de Benelux op het gebied van onze productgroepen branddetectie, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangsbeheer. Met als resultaat dat we de grootste onafhankelijke distributeur van de Benelux zijn.

De medewerkers van Lobeco Fire + Security streven ernaar om zich te onderscheiden door een persoonlijk contact met de klant, met een tevreden resultaat als gezamenlijk doel. Daarnaast is Lobeco als enige distributeur nog een echt nationaal georganiseerd bedrijf, met een eigen vesting in Nederland (Den Haag) en een vestiging in Belgie (Wevelgem). Al meer dan 40 jaar staan we met beide benen in de Nederlandse en Belgische installateurs- en beveiligingswereld.

Lobeco Fire + Security weet als elektronisch beveiligingsbedrijf als geen ander hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid zijn. 

Pand Lobeco

© 2020 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.