Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Volg ons

Lobeco is ook vertegenwoordigd op LinkedIn, Twitter en Youtube. Dit is een makkelijke manier om up-to-date te blijven met wat er speelt binnen Lobeco. Een andere manier is een abonnement nemen op de nieuwsbrief natuurlijk. 

 

Laatste nieuws
28 / 06 / 2018 Nu beschikbaar: Avigilon Control Center (ACC) 6.12

We zijn blij te mogen melden dat de Avigilon Control Center 6.12 software met Identity Search functionaliteit beschikbaar is voor download. Deze nieuwe functionaliteit verenigd ACC software met Access Control Manager (ACM) en laat zo toe om een persoon te zoeken die zijn toegangsbadge gebruikt en aan de hand van Avigilon Appearance Search kijkt waar deze persoon zijn huidige of vorige posities waren over een hele site.

meer info »

28 / 06 / 2018 AVIGILON introduceert vierde generatie HD Network Video Recorders

AVIGILON introduceert vierde generatie HD Network Video Recorders (NVR4), standaard en premium. De NVR4-familie is de volgende generatie Avigilon NVR's met de hoogste configuratieflexibiliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid!

meer info »

28 / 06 / 2018 Nieuwe Recupel richtlijnen vanaf 1 juli

Op 1 juli komen er wat wijzigingen voor bepaalde artikelen op gebied van Recupel. Zo worden onder andere de centrales voor toegang, brand en CCTV onderworpen aan Recupel voorwaarden...

meer info »


© 2018 Lobeco. Alle rechten voorbehouden.